ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

NAJAVA

Objavljeno, 7.7.2021.

<strong>NAJAVA </strong>

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije kao partner na projektu Živjeti zdravo Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo organizira trodnevne radionice napredne razine edukativnog programa PoMoZi Da za učitelje, nastavnike i ostale odgojno-obrazovne djelatnike u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Ličko-senjske županije.

Na naprednoj edukaciji će sudjelovati polaznici koji su uspješno završili edukaciju osnovne razine mentalnozdravstvene pismenosti, čime su stekli uvjete za osposobljavanje za  3P mentora u svojim školama. Na trodnevnim radionicama polaznici će usvojiti vještine prepoznavanja problema i pružanja psihološke prve pomoći učenicima s problemima mentalnoga zdravlja te naučiti koristiti 3P korake.

Edukacija će se održati od 12. do 14. srpnja 2021. godine u velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra u Gospiću (KIC). Provode je educirani stručnjaci za mentalno zdravlje djece i mladih – psihologinje iz županijskih zavoda za javno zdravstvo: Marina Gulin (ZJZ Šibensko-kninske županije), Dora Srdelić Ljubičić (ZJZ Zadarske županije) i Kristina Manestar (ZJZ Ličko-senjske županije).

Program se provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Mentalno zdravlje je previše važno da bismo ga prepustili samo stručnjacima!Povratak na novosti
Skip to content