ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Provedba cijepljenja djelatnika odgojno-obrazovnih ustanova na izdvojenom cjepnom punktu

Objavljeno, 30.4.2021.

Provedba cijepljenja djelatnika odgojno-obrazovnih ustanova na izdvojenom cjepnom punktu

Dana 29.4.2021. je uspješno provedeno cijepljenje djelatnika odgojno-obrazovnih ustanova na cjepnom punktu gradske sportske dvorane Gospić s 3 mobilna tima iz ZZJZ Ličko-senjske županije.

Od ukupno naručenih 183 djelatnika osnovnih i srednjih škola te dječjih vrtića s područja 8 gradova/općina, čiji popis smo dobili, u suradnji s županijskim pročelništvom za društvene djelatnosti, od samih ustanova – njih 156 se odazvalo na cijepljenje te su cijepljeni 1.dozom Pfizerovog cjepiva.

Sama provedba je protekla uspješno, čemu uvelike doprinosi i pravovremena komunikacija i suradnja između djelatnika ZZJZ koji su putem mobilnih cjepnih timova proveli cijepljenje (djelatnici odjela epidemiologije i školske medicine), OŠ „dr. Jure Turića“ Gospić koja je ustupila sportsku dvoranu na korištenje i djelatnike za logističku ispomoć, Zavoda za hitnu medicinu LSŽ koji je osigurao prisustvo T1 tima, Gradskog društva Crvenog križa Gospić koji je osigurao prisustvo redara, te Gradskog SCZ koji je izdao suglasnost za provođenje javnozdravstvene akcije.Povratak na novosti
Skip to content