ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Raspored cijepljenja za travanj 2023. godine

Objavljeno, 7.4.2023.

Raspored cijepljenja za travanj 2023. godine

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije te svih 5 Domova zdravlja Ličko-senjske županije organiziraju cjepne punktove  po principu javnog poziva za sve zainteresirane osobe.

Provodi se po potrebi cijepljenje prvom dozom, revakcinacija ili primanje booster doze.

Raspored rada za travanj 2023. godine.

Svi zainteresirani građani mogu se četvrtkom prema rasporedu od 15 do 17 sati na cijepnom punktu Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije informirati i savjetovati sa liječnikom oko cijepljenja

Građani koji imaju već zakazani termin za prvu dozu cjepiva (bilo kod svog liječnika obiteljske medicine, Zavodu za javno zdravstvo, Bolnici ili ZZHM), kao i oni koji trebaju dobiti svoju 2.dozu, molimo da ne dolaze na punkt već se cijepe na gore navedenim mjestima.

Izuzetak su HZZO osiguranici koji su prvu dozu primili u drugoj županiji, a u vrijeme predviđeno za 2.dozu se nalaze na području Ličko-senjske županije.

Na cjepnim punktovima će se osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva u dostatnim količinama (Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson).

O točnom datumu i vremenu za revakcinaciju 2. dozom građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.

Podsjećamo zainteresirane osobe da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije nakon cijepljenja dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, pridržavaju mjera prevencije – nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih ljudi. NIJE POTREBNO NARUČIVATI SE NA TELEFON, VEĆ SAMO DOĆI UNUTAR RADNOG VREMENA CIJEPNOG PUNKTA.Povratak na novosti
Skip to content