ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Sustav prijavljivanja građana na cijepljenje protiv COVID-19

Objavljeno, 1.3.2021.

Sustav prijavljivanja građana na cijepljenje protiv COVID-19

U ponedjeljak 1. ožujka 2021. pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja građana zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID-19.

Osim prijavama svojim liječnicima obiteljske medicine, građanima je dostupna prijava preko internetske stranice:

cijepise.zdravlje.hr

Za one koji se iz različitih razloga ne mogu sami prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u pozivnom centru:

0800 0011

Prije nego što nas nazovete, molimo pripremite ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, njen OIB (ili MBO) i datum rođenja.

Dodatno smo omogućili da na sljedećem broju telefona djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske ispune prijavu na internetskoj stranici umjesto Vas:

053/573-432

091/604-1309

Na ove brojeve telefona mogu se javiti i strani državljani koji žive u Ličko-senjskoj županiji (bez OIB-a i MBO-a)u slučaju interesa za cijepljenje.

Građanima s kroničnim bolestima preporučujemo da se prijave preko svojih liječnika obiteljske medicine, koji će potvrditi njihovo zdravstveno stanje i odrediti prioritetno mjesto na listi cijepljenja.

Dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici Ministarstva zdravstva (https://zdravlje.gov.hr/) i na internatskoj stranici Hrvatskog zavod za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/)Povratak na novosti
Skip to content