ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Najava aktivnosti povodom obilježavanja 11. Tjedna psihologije u Hrvatskoj

Objavljeno, 16.2.2018.

Najava aktivnosti povodom obilježavanja 11. Tjedna psihologije u Hrvatskoj

Od 19. do 25. veljače 2018. će se obilježiti 11. Tjedan psihologije različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Odsjek za prevenciju ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije pridružuje se ovoj manifestaciji priređivanjem interaktivnog predavanja za volontere i volonterke Udruge “Pčelice” iz Gospića. Prikaz programa treninga vještina učenja  “Učim, znam, dobro se osjećam!” pripremila je psihologinja Kristina Manestar, a isti će se održati u srijedu, 21. 2. 2018. g., u 15:00h u prostoru Kulturno-informativnog centra Gospić.

Svrha Tjedna psihologije jest psihologiju približiti i predstaviti zajednici te pokazati svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. K tome se ovakvim aktivnostima nastoji pobuditi interes u zajednici, kao i pružiti informacije kako psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice, gdje su sve dostupni i na koji način u svom neposrednom životnom okruženju osobe u potrebi mogu dobiti potrebnu psihološku pomoć i potporu.Povratak na novosti
Skip to content