ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Pokrenuta djelatnost za DDD u Zavodu

Objavljeno, 24.10.2023.

Pokrenuta djelatnost za DDD u Zavodu

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije je od početka 10. mjeseca 2023. godine uz postojeće usluge i aktivnosti građanima i poduzetnicima stavio na raspolaganje i novu djelatnost za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju s ciljem brže i cjelovite dostupnosti paketa usluga Zavoda.

Kroz svakodnevni rad i  poslove vezane uz epidemiju Korona virusa, uočena je potreba za uspostavljanjem djelatnosti koja će dugoročno povećati dostupnost usluga Zavoda svim korisnicima, te nuditi stručan i sveobuhvatan rad na poslovima DDD-a koji su od javnozdravstvenog značaja u zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Cilj djelatnosti je suzbijanje štetnika koji prenose zarazne bolesti nizom DDD mjera koje se provode u objektima javne i privatne namjene.

Zavod posjeduje Rješenje Ministarstva zdravstva o ispunjavanju uvjeta za obavljanje obvezne preventivne i protuepidemijske dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije kao mjere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti pučanstva, s obzirom na zaposlenike, prostor i tehničku opremljenost.

U svrhu suzbijanja patogenih organizama, štetnih kukaca ili glodavaca u stanovima, okućnicama, poslovnim prostorima, skladištima te bližem okolišu obratite nam se  pozivom na broj telefona za DDD  – 053/573-432,  095 342 4149 radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati ili nam pišite na adresu elektroničke pošte: ddd@zzjzlsz.hr

Mjere suzbijanja provode se u dogovoru s korisnikom usluge što je moguće prije.Povratak na novosti
Skip to content