ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE
  • (t:) 053/574-452
    (f:) 053/574-453
  • Radno vrijeme
    7-15 sati

Tribina – Dan borbe protiv alkoholizma – 29.3.2019 – KIC Gospić

Objavljeno, 22.3.2019.

Tribina – Dan borbe protiv alkoholizma – 29.3.2019 – KIC Gospić

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na tribinu povodom obilježavanja ovogodišnjeg Dana borbe protiv alkoholizma koja će se održati

29. 3. 2019. godine (petak) s početkom u 12:00 sati u Velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra (KIC) Gospić.

Tribina se provodi u okviru projekta „Snažni, zdravi, sigurni… i povezani!“, a njezini organizatori su Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije i Klub liječenih alkoholičara Gospić.

Cilj nam je dati svoj doprinos u jačanju svijesti o važnosti preventivnog djelovanja svih dionika naše zajednice radi sprečavanja i/ili smanjivanja štete od zlouporabe alkoholnih pića i boljem informiranju javnosti o dostupnim resursima za prevladavanje ovog problema koji stoje na raspolaganju u našem neposrednom životnom okruženju.

U okviru programa mr. sc. Viktor Božičević održat će predavanje o važnosti i načinima prevencije alkoholizma, a očekujemo dolazak i obraćanje doktorice Božice Vrkljan, spec. psihijatrije, koja je bila među inicijatorima revitalizacije KLA Gospić nakon Domovinskog rata.

Više od svega nam je želja da što većim odazivom na ovu tribinu svi zajedno pokažemo podršku i priznanje našim sugrađanima koji su skupili dovoljno snage i hrabrosti da se zajedno sa svojim obiteljima uhvate u koštac sa svojom ovisnošću, pobijede je i vrate kvalitetu u svoj život i život svojih najmilijih. Također Vas pozivamo da budete naši saveznici u destigmatiziranju ovog problema i da svojim okupljanjem pokažemo da nisu sami onim članovima naše zajednice koji se se s problemom alkoholizma još uvijek bore ili tek razmišljaju da bi mogli započeti svoju transformaciju i promjenu na bolje te da im poručimo da nada doista postoji!

Očekujemo da će trajanje službenog dijela tribine biti oko 45 minuta, a zatim će svi posjetitelji uz domjenak imati priliku družiti se i razmijeniti svoja razmišljanja o ovoj temi.

Veselimo se Vašem dolasku i unaprijed zahvaljujemo na vašoj podršci u ostvarenju ovog plemenitog cilja.

Srdačan pozdrav!

ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE I KLA GOSPIĆPovratak na novosti
Skip to content